sellda exclusive mäklarutbildning

6 månader med Sellda

Bli en bättre säljare med Selldas utbildning

Vi kombinerar kunskap med motivation och levererar en utbildning som direkt tar dig som mäklare till helt nya nivåer

SE FILM OM UTBILDNINGEN

6 MÅNADER MED SELLDA

sellda logotyp black

Varför gå vår
sälj utbildning?

Vi på Sellda ser att grunden till att komma upp i omsättning är aktivtet.

Vi ser till att du som mäklare kommer upp i aktivitet och framförallt förvaltar den aktiviteten.

Med vår utbildning får du nytt självförtroende och pondus i ditt yrke som säljande mäklare.

Du kommer att ta in tre bokade värderingar i timman.

Du kommer att få en ökad hit rate där 25 % leder till förmedlingsuppdrag.

Med vår effektiva utbildning blir du en bättre säljare redan från utbildningens första dag.

sellda sälj utbildning mäklare

UTBILDNINGENS INNEHÅLL

Det här ingår

OMDÖMEN

nöjda kunder

Hannes är otroligt duktig och driven som vet exakt vilka metoder just du ska använda dig av för att nå fram till dina kunder och öka din mötesbokning. Han sitter med under samtalet och ger feedback så att du lär dig hantera alla typer av invändningar. Genom enkla, okomplicerade och smarta tillvägagångssätt har Hannes hjälpt mig att öka min hit-rate på antalet bokade möten från ca 30% till 70%. Han har dessutom gett mig knepen för hur jag ska få sign på plats. Jag rekommenderar varmt alla mäklare att använda sig av Sellda och Hannes. Ni kommer inte ångra er!
Linnéa Wisenfelt
BOSTHLM
Han har gett oss insikt på hur extremt viktigt det är att ringa kallt och hela tiden jaga efter nytt. Tack vare utbildningen med Hannes har jag flertalet försäljningar och också fler kunder i potten som jag signat upp som ”steget före”. Allt från kalla samtal, intagsmöten och till avslut. Hannes har väldigt bra redskap och tillvägagångssätt som gör att kunden går från att vara kall till varm på ett samtal. Han har väldigt bra samtalsteknik som kan göra det kallaste samtalet till den hetaste försäljningen.
Lisa Engberg
SkandiaMäklarna Norrköping

FRAMGÅNG I SIFFROR

ÖKA ANTALET
BOKADE MÖTEN

Få in fler bokade möten än någonsin med Selldas 6-månaders utbildning och bli en bättre säljare. Siffrorna talar för sig själva.

sellda logotyp black

35% I HIT RATE

som leder till bokat möte

sellda logo

FÅ FLER UPPDRAG

30% leder till uppdrag

bli en bättre säljare

6 månaders programmet

Boka en utbildning - Bli bättre säljare

Med Sellda vid er sida under 6 månader kommer ni öka antal bokade möten och fler signade förmedlingsuppdrag. Kontakta oss för att veta mer. 

Aktörer vi jobbaR med

skandia mäklarna logo
husman hagberg logo
svenska mäklarhuset logo
bo i sthlm logotyp
MOHV logo

Har du och dina mäklare en stark önskan att bli ännu bättre säljare än tidigare? Då är ni varmt välkomna till oss på Sellda. Vi på Sellda vet att det allra mest basala för att öka er försäljning är att öka er aktivitet varje dag. Av denna anledning säkerställer vi att du som mäklare uppnår ännu högre aktivitet och inte minst förvaltar denna aktivitet på bästa möjliga sätt.

Tack vare vår effektiva mäklar utbildning kommer du inte bara uppleva kraftigt ökat självförtroende i din yrkesroll som säljande mäklare, du kommer också tycka att det är ännu roligare att sälja. Med Selldas utbildningsprogram kommer du att nå ett snitt på 3 stycken bokade värderingar varje timme. Inte nog med det kommer du att uppleva en kraftigt ökad hit rate där så mycket som 25 % resulterar i faktiska förmedlingsuppdrag och kunder. Genom att gå vår 6 månaders utbildning blir du en bättre säljare redan från utbildningens start. Kontakta oss redan idag och boka din utbildning!

Skriv in ditt nummer så ringer Hannes upp dig och berättar mer om Selldas produkter