bli bättre mäklare utbildning

MÖTESBOKARKURS

Kurs i att boka möte

Lär dig ett helt nytt sätt att boka möten. Gå vår mötesbokare kurs och få till fler möten än någonsin.

SE FILMEN

Varför gå kurs i att boka möten?

Boka fler möten än någonsin!

Aktivitet är grunden till att komma upp i omsättning, oavsett bransch! 

  • Är du också där att du behöver komma upp i aktivitet? 
  • Är du också trött på att springa på möten som aldrig leder någonstans? 
  • Vill du hellre ha sign på plats, oavsett när kunden ska flytta? 

Snacka om att vi har utbildningen för dig. 

Därför ska du gå vår boka möte kurs

Vi har tagit fram ett nytt sätt att boka möten, ett nytt sätt där du ser fram emot att springa på dessa möten! I denna boka möte kurs fokuserar vi på kvalité och genom det här nya sättet kommer du och jag konvertera kalla kunder till varma redan i samtalen. Nu börjar vi bädda för våra möten!

Anledningen varför du inte inte gillar att boka möten beror på rädsla för att bli avvisad och att få ett nej. Folk resonerar att dem själva inte gillar att bli uppringda så då vill inte jag heller ringa och störa. Släpp din hybris, alla tänker inte som du. Det är rädslan som spökar. 

Att gå hem till en främmande människa och presentera varför kunden ska välja just dig för deras livs största affär och det kommer kosta över 35 000 kr, det är inte läskigt?

Däremot att ringa och erbjuda en gratis service som är icke bindande, det är livsfarligt? Kom igen. 

Jag kan ta er över tröskeln att boka möten, de är som att lära sig gångertabellen! Det gäller kalla kunder, gamla kunder, visningskunder, oavsett vilken kund det handlar om så lär jag dig hur du får till mötet, när går vår kurs i att boka möte!

Är du intresserad av flera av våra kurser? Andra kurser vi erbjuder är exempelvis:

Det här ingår:

Hannes är en av mycket få personer inom sälj som nått fram och gjort skillnad för mig. En energi och drivkraft, ihop med ett gediget och beprövat kunnande som inte bara ger en förståelse, utan även levererar resultat som går att ta på. Han vet vad han pratar om och han vet hur vi som mäklare bör göra för att uppnå ett bättre resultat i samband med bokningar via telefon. Under 1,5 timmas aktivt ringande så bokade jag och mina kollegor lika många möten som vi annars gör på en vecka, detta med hjälp av det nya beprövade sättet han tagit fram ihop med ett aktivt medlyssnande och coachande.
Allan Mohamand
HusmanHagberg Skarpnäck
boka möte kurs

Gå kursen

Boka fler möten. Gå vår kurs.

Säkra din plats på kursen redan idag.

Skriv in ditt nummer så ringer Hannes upp dig och berättar mer om Selldas produkter