Dialer försäljning

RING EFFEKTIVARE

Öka er försäljning med vår dialer

Selldas dialer låter dina mäklare komma i
kontakt med kunder snabbare via teknik som samverkar
med en kunddatabas och telefoni. Vårt mål är att du ska ringa så lite som möjligt. Vi vill frigöra tid från att boka möten och lägga den tiden på att springa på intag istället. Genom en hit-rate på 24% behövs det ca 3h ringtid per vecka för att boka mellan 5 – 12. Tid är pengar, lägg din tid ute hos kunden istället.  

Varför ringa med dialer?

En dialer låter dina mäklare snabbare komma i kontakt med kunder via teknik som samverkar med en kunddatabas och telefoni.

Vår dialer gör att ni upplever ökat antal bokade möten och därigenom ökad försäljning – redan från dag ett.

Den fungerar som så att mäklaren har ett webbaserat system framför sig med namn, adress, telefon och övrig nödvändig info och pratar med den kunden på det kundkortet.

Samtalet avslutas med ett s.k. utfall (ja, nej, bortfall, inget svar) och dialern plockar blixtsnabbt fram en ny kund.

Smarta funktioner

vitec logotyp

OMDÖMEN

nöjda kunder

Om ditt kontor behöver få upp aktiviteten och boka fler intag pröva Hannes och hans Dialer! Den har varit ett av våra absolut viktigaste och bästa verktyg i år, särskilt för oss då vi är i en etableringsfas såväl geografiskt som varumärkesmässigt. Vi har idag en hitrate på över våra 24 % (bokat möte/kallt samtal) och då är det bara att gratulera. Dialern kommer vara ett givet verktyg för alla nya mäklare som börjar hos oss.
pontus damm skandiamäklarna
Pontus Damm
Franchisetagare SkandiaMäklarna Kungälv
SkandiaMäklarna har under en längre tid arbetat tätt med Hannes och jag har mycket gott att säga om han som person och dailern som han implementerat på ett 20-tal av våra kontor. Ett hands-on verktyg som har ökat vår hit-rate på utgående samtal radikalt, under 2019 låg vi i snitt på 24% det har också skapat en helt annan motivation och förståelse för aktivitet som är fundamentalt för att nå mål. Jag kan varmt rekommendera Hannes och de tjänster och produkter som han erbjuder.
Lukas Hernblad
Försäljningschef SkandiaMäklarna

FRAMGÅNG I SIFFROR

ÖKA ANTALET
BOKADE MÖTEN

Få in fler bokningar än någonsin med Selldas utbildning och dialer. Siffrorna talar för sig själva.

sellda logotyp black

ÖKAD HIT RATE

30% leder till möte

sellda logo

FÅ FLER SVAR DIREKT

47% svarsfrekvens

sellda sälj utbildning mäklare

ta första steget

Boka en testmånad nu

Ta chansen och boka en testmånad och bli en ännu bättre mäklare.

Aktörer vi jobbaR med

skandia mäklarna logo
husman hagberg logo
svenska mäklarhuset logo
bo i sthlm logotyp
MOHV logo

Med hjälp av Selldas dialer kommer du och ditt team av mäklare kunna nå ut till fler kunder vilket i sin tur ökar er hit-rate. För att förenkla hanteringen av de du ringer finns en kunddatabas som samverkar med den telefoni som används.

Tack vare användningen av vår dialer kommer ni inte bara få till fler inbokade möten per timme. Ni kommer också att uppleva en högre omsättning i bolaget som ett resultat av ökad försäljning. I vår dialer ser du all information om kunden som krävs för att kunna starta en bra konversation och leda samtalet vidare. Exempelvis ser du kundens namn, telefonnummer och adress.

Kontakta oss på Sellda för att ta reda på mer om vår dialer och hur den används i vår utbildning.

Skriv in ditt nummer så ringer Hannes upp dig och berättar mer om Selldas produkter