Jobba på Sellda

På Sellda har vi en stark och ung företagskultur där vi fokuserar på att ha roligt på arbetsplatsen samtidigt som vi som team når höga resultat. Vi har en tävlingskultur där vi arbetar med scoreboards, utmärkelser och upplyft dagligen. Hos oss trivs du om du är driven, engagerad och taggad på att ta din försäljning till nästa nivå.

Gemenskap & sammanhållning

Vi jobbar dagligen mot gemensamma mål, där vi både pushar, utmanar och stöttar varandra. För bästa möjliga resultat satsar vi stenhårt på sammanhållningen och hittar ofta på gemensamma aktiviteter tillsammans, även efter arbetstid.

Utbildning & utvecklingsmöjligheter

När du börjar jobba hos oss får du en gedigen onboarding med fokus på allt vad kommunikation och säljtekniker innebär. Då vi är ett startup-bolag som ständigt växer har du även möjligheten att snabbt kunna utvecklas och klättra i karriärtrappan, och då pratar vi inte om månader utan veckor.

Du påverkar din egna lön

Du har goda möjligheter att påverka din egna lön. Det som avgör är den prestation du genomför på arbetet.

Central arbetsplats i Stockholm

Vi sitter i en ljus och fräsch lokal, på Strandvägen i Stockholm. Du delar vardagen med 10 kollegor där coaching, utveckling och prestation står i fokus.

Om Sellda

Sellda är ett väletablerat bolag i mäklarbranschen som efter bara 3 år har rest över 20 000 mil för att träffa och utbilda över 4500 mäklare.

 • Fysiska utbildningar med fokus på sälj och kommunikation
 • Digital utbildningsplattform inom försäljning och förhandlingsteknik
 • Podcast “Svar på tal” med Sveriges främsta mäklare
 • Callcenter som levererar över 600 värderingar per månad till mäklare över hela landet

Nu fortsätter vår expansion och vi söker fler säljare som har ett intresse för branschen och framförallt som vill utvecklas som säljare eller kanske till och med vill bli mäklare? 

Du är vår perfect match om du, liksom vi brinner för affärer och har en tanke om att satsa på karriären som fastighetsmäklare. Vi kräver ingen tidigare erfarenhet, vi lär dig. Vill hjälper dig senare med att välja rätt arbetsgivare, vi har goda relationer med samtliga mäklarkedjor inom branschen.

Karriär

Resan börjar som mötesbokare, med rätt inställning och initiativtagande kan du snabbt klättra i vår karriärstege. Sellda erbjuder även Key Account roller där du har direktkontakt med våra kunder som är mäklare och hjälper dom att göra det enklare att mäkla med våra olika tjänster och produkter.

Utmärkelser och diplom

Vår största tillgång i bolaget är våra anställda. Tillsammans med dig sätter vi upp mål och när du nått dina mål har vi som bolag nått våra mål. Mål som våra anställda kämpar emot varje dag är: 

 • Veckans säljare
 • Månadens säljare
 • Årets säljare
 • Årets medarbetare 

Om tjänsten

Med telefonen som ditt främsta verktyg kontaktar du privatpersoner, kartlägger deras behov om att köpa eller sälja en bostad och säljer in en kostnadsfri värdering. Genom utbildningar och regelbunden coaching från Hannes Bernhardsson och våra erfarna ledare kommer du att lära dig hur du får människor att lyssna, se värdet i tjänsten och konsten att vända ett tidigt nej till ett ja. Vi arbetar regelbundet med målsättning, feedback och säljtävlingar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att motiveras och lyckas i såväl rollen som i din fortsatta karriär!

Vem vi söker?

Din inställning och vilja är allt!

Du kommer passa perfekt hos oss om du är driven och älskar att både utmanas och utvecklas.

Du triggas av att prata med nya människor, självklart med hög servicekänsla och positiv inställning i varje samtal.

Har du dessutom ett starkt driv för att alltid nå bästa möjliga resultat kommer det synas på lönespecifikationen!

Är du FEI Student?

Vi träffar flera FEI-studenter i veckan och alla jobbar vid sidan av sina studier. Varför inte jobba med något som är förberedande för det man pluggar till? 

Syftet med Selldas Callcenter är att boka kvalitativa möten till mäklare. För att lyckas med det vill vi anställa personal som har ett starkt intresse för branschen och som i framtiden vill gå på sina egna intag och sälja sina egna bostäder. 

Sellda har därför flera platser på sitt Call Center där dina FEI-studenter kan få en unik möjlighet att lära sig branschen och yrket inifrån och ut.  

Vi har förståelse för att FEI-studenterna har olika lång tid kvar av sin utbildning. Sellda skräddarsyr ett program efter vad ni och studenten behöver.  

Löpande under din anställning erbjuder vi:

 • Bokar kalla & varma möten
 • Göra gedigna behovsanalyser i samtalet
 • Hur man bäddar för att få sign på plats
 • Medlyssning
 • Samtalsanalyser
 • Coachning av toppsäljare
 • Olika workshops med fokus på yrket som mäklare
 • Tillgång till den digitala utbildningsplattformen, PRO
 • Intagsutbildning
 • Hur du får sign på plats
 • Hur du bokar möten på visningslistan
 • Workshops
   

Selldas kravbild för FEI-studenter

 1. Kan arbeta minst 3 heldagar i veckan på Selldas kontor
 2. Har minst 3 månader kvar av sin utbildning via FEI

Sellda är arbetsgivaren som hjälper mig idag. Bästa kombinationen man kan få för att utvecklas som mäklare. Nu lär jag mig allt som jag behöver för att sedan också bli en riktigt bra mäklare. Perfekt att jobba här medans jag studerar. Får lära mig nyttiga tekniker inom försäljning samt en plan på hur jag kan nå mina mål. Om det är något man ska välja att göra vid sidan av studierna så är det att jobba på Sellda. Finns inget bättre än att vara i trygga händer där de genuint vill att jag ska bli bäst och lyckas i mitt framtida arbete. Ansök idag!

Fredrik, FEI-student som idag jobbar på Sellda

Sök utan CV genom att maila ditt intresse till info@sellda.se

Skriv in ditt nummer så ringer Hannes upp dig och berättar mer om Selldas produkter