Sagan om Sellda

Från mäklare till säljande mäklare

Hur formades idéen kring Sellda? Hur jobbar egentligen mäklarna idag? Hannes berättar sin version om problemen som han såg i mäklarbranschen och hur han fann lösningen.

OM SELLDA

FÖRVANDLA KALLA LEADS TILL VARMA KUNDER

Vi på Sellda tror att grunden till att komma upp i en hög omsättning är att komma upp i aktivitet, för att sen förvalta den aktiviteten.
 
Idag spenderar mäklarna sina vardagskvällar med att springa på möten, problemet är att mötet oftast inte leder någonstans. Detta leder till frustration och man blir omotiverad, det hade jag också blivit…
 
Det är här vi kommer in i bilden, vi har tagit fram ett nytt sätt att boka värderingar, ett nytt sätt som innebär att när du springer på dessa möten så går du hem med en sign!
 
Du kommer inte bara bli en bättre säljare som får med sig fler förmedlingsuppdrag hem, utan även en bättre mäklare på allt från intag, visning eller att dra igång en budgivning.
från mäklare till säljande mäklare

Sellda i siffror

Sälj mer effektivt med Sellda

utbildning mäklare

Över 3 500

Utbildade mäklare

fler vunna sälj uppdrag

30%

Av kalla kunder leder till uppdrag

35%

Hit-rate

Aktörer vi jobbar med

skandia mäklarna logo
husman hagberg logo
svenska mäklarhuset logo
bo i sthlm logotyp
MOHV logo
mäklare utbildning

Ta första steget

Boka en
utbildning nu

Ta första klivet mot fler signs och ett mer effektivt mäklande. Börja sälj mer effektivt nu!

Genom våra skräddarsydda utbildningar kan du och ditt säljteam boka in många fler möten samt nå en högre hit-rate. Ta chansen och kontakta oss på Sellda för att boka en gratis sälj utbildning för både dig och ditt team av säljare. I denna utbildning får du bland annat lära dig ett par handfasta tips för att bli en bättre mäklare. Du får också ett nytt perspektiv på ditt yrke som mäklare. Du kan även boka vår succé utbildning, Sellda Exclusive, som hjälper er att öka er försäljning under 6 månader och framåt. Sälj ännu mer effektivt med Sellda redan idag!

Skriv in ditt nummer så ringer Hannes upp dig och berättar mer om Selldas produkter