BOKA KURSEN

Steget före - Kurs

Alla säljare har produkter. Lär dig hur du kategoriserar dina produkter som antingen säljer kunden nu eller sen

SE FILMEN

Få kunden att signa direkt

SÄLJA NU ELLER SEN?

Alla som har 100% provision är säljare för mig, Alla säljare har produkter och jag vill kategorisera era produkter som antingen säljer kunden nu eller sen. 

Vi springer hela tiden på möten där kunderna inte ska sälja just nu och vi gör allt i vår makt för att pitcha in Kommande tjänsten. 

Däremot kanske inte det mottas lika bra som väntat, om kunden ska flytta om 2 år så kanske det är lite för tidigt… eller hur? 

Varför gå vår Steget Före kurs?

Vi har tagit fram en ny kurs som heter Steget Före och den tar inte hänsyn till när kunden ska flytta utan vi har tagit fram ett extremt stort värde för kunden på andra sätt. 

Två år kanske låter länge, men varför kan inte det bli 1 år? 

Genom denna produkt har flertal mäklare fått sign på plats! Få ditt “aha” moment efter utbildning precis, som 250 andra mäklare har fått.

Den mäklaren som bokar flest möten hyllas alltid fast den har dålig hit-rate och den mäklaren som har högst hit-rate har oftast lägst aktivitet. Det handlar om att hitta en balans. 

En jämn aktivitetsnivå kombinerat med en bra hit-rate är såklart nyckeln, däremot är sign på plats viktigare än vad ni tror. 

“Jag har redan signat med en annan mäklare” är något vi ofta hör kunderna säga när vi ringer på exempelvis visningslistan, och det är så intressant tycker jag. Genom en underskrift kommer vi över en psykologisk tröskel och det är extremt större sannolikhet att kunden säljer med oss den dagen dem ska sälja än vi kom bra överens men skulle höras längre fram.

Problemet är att de är andra mäklare där under året eller att deras familjevän sålde med en viss kedja och helt plötsligt är den kedjan mer befogad. 

Jag vet hur man får sign på plats oavsett när kunden ska flytta. Gör som 400 andra och testa så får du se! Lär dig metoderna i vår Steget Före kurs.

Är du intresserad av flera av våra kurser? Andra kurser vi erbjuder är exempelvis:

Det här ingår:

sellda en dags sälj utbildning

Gå kursen

Steget före - Kurs

Säkra din plats på kursen redan idag. Kontakta oss för att boka in dig och ditt team.

Skriv in ditt nummer så ringer Hannes upp dig och berättar mer om Selldas produkter